Om DKMB

Dansk Metal Bearbejdning A/S startede op med første hele regnskabsår i 2008.

Vi er specialister i store og mellemstore kvalitetsemner som lossepumper til fiskeindustrien, emner til vindmøller, søfartsindustrien og kraftvarmeværker. Vi har ligeledes specialiseret os i fremstilling af special remskiver i stål GG25, GGG40, 304, 316 og laver remskiver op til 2,0 meter i diameter.

Derudover har vi mulighed for at tilbyde udglødning-afspænding af emner før bearbejdning

Etableringen af DKMB har været en spændende proces som Rene Jensen startede, hvorefter Anders Jeppesen snart fik del i firmaet. Sammen fik vi Dansk Metal Bearbejdning grundlagt. Her var vi fast besluttet på, at vi ville være med i eliten af bearbejdningsvirksomhederne og begyndte med små og mellemstore emner.

Selv om perioden var inspirerende og fyldt med energi, blev det til et langt sejt træk. Industrien blev ramt af store forandringer i de efterfølgende år, som var svære og hårde at komme igennem. Grundet vores loyale og samarbejdsvillige investorer, fik vi sammen tilpasset virksomheden til markedet. Vi kom helskindet igennem opstartsfasen og er nu solidt etableret på markedet.

I år 2013 står Anders Jeppesen tilbage som den eneste med ejerandele i Dansk Metal Bearbejdning og er sammen med resten af teamet flyttet i større lokaler pr. 1. december 2020, hvor fabrik og lager nu udgør 1200 m2.

Vi følger kundernes ønsker, fornyer os og vægter samarbejdet lige så højt som kvaliteten.

Står du med et emne eller projekt du skal videre med, så kontakt os for et tilbud. Der er kvalitet til forskel…

Vil du gerne vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.